Kultúra

A Szegedi Nemzeti Színház bemutatja a My Fair Lady-t

A Szegedi Nemzeti Színház bemutatja a My Fair Lady-t

3 órája
Fotó: Szegedi Szabadtéri Színház
A Szegedi Nemzeti Színház bemutatja a My Fair Lady-t

A Szegedi Nemzeti Színház a világhírű musical, a My Fair Lady bemutatójával indítja a nagyszínházi évadot. Az ordenáré beszédű, szutykos virágáruslány és a különc nyelvészprofesszor világhírű történetét Barnák László állítja színpadra.

A rendező hangsúlyozta, hogy a szegedi My Fair Lady a tervek szerint friss, szenvedélyes hangnemben meséli majd újra az ősi mesét. Az előadás klasszikus kiállítással készül, hagyományos zenei alapokon, és káprázatos látványvilággal várja a közönséget. A jelmezeket Papp Janó, míg a díszleteket Turi Erzsébet tervezte.

A bemutató izgalmas élményt ígér, amely a nézők számára felejthetetlen pillanatokat tartogat. A Szegedi Nemzeti Színház új évadának megnyitója tehát nemcsak a musical kedvelőinek, hanem minden színházbarátnak különleges esemény lesz.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.