Kultúra

Verspályázatot hirdetett az SZTE

Verspályázatot hirdetett az SZTE

2020. július 27., hétfő
Verspályázatot hirdetett az SZTE

A Szegedi Tudományegyetem Kulturális Irodája „Tiszta szívvel” címmel egyetemi verspályázatot hirdet az egyetem nappali tagozatos hallgatói számára.

A pályázatra – bárminemű műfaji vagy formai megkötés nélkül – olyan verset várnak, amelynek címe azonos József Attila 1925-ben Szegeden publikált Tiszta szívvel című versének címével. A pályázó által írt mű egyaránt lehet személyes újraértelmezés, illetve az eredeti szöveg gondolatvilágától teljesen független alkotás is.

Egy pályázó egy verssel jelentkezhet, amelynek terjedelme maximum 2 gépelt oldal (12-es betűméret, 1-es sorköz). A 2 oldalnál hosszabb verseket a bírálók automatikusan kizárják a versengésből.

A pályázat jeligés, a szerző adatait (név, kar, szak, évfolyam, telefonszám, e-mail, Neptun-kód) külön lezárt borítékban kell a pályaműhöz mellékelni.

Díjak:

I. díj: 30 000 Ft II. díj: 25 000 Ft III. díj: 15 000 Ft

A leadás határideje, helyszíne:november 20.,SZTE Kulturális Iroda (Dugonics tér 13.) Tel.: 544-045, 4045

(Forrás: SZTE)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.