Kultúra

Hamarosan megnyílik a Vásárhelyi Őszi Tárlat

Hamarosan megnyílik a Vásárhelyi Őszi Tárlat

2018. október 5., péntek
Hamarosan megnyílik a Vásárhelyi Őszi Tárlat

AzAlföldi Galériában október 7-én, vasárnap déli 12 órakornyitják meg a 65. Vásárhelyi Őszi Tárlatot - írta a Vásárhely24.

A kiállítást Szentmártoni János József Attila-díjas író, a Magyar Írószövetség elnöke nyitja meg. A szakmai megnyitót Verebes György Munkácsy-díjas festőművész, a Szolnoki Művésztelep vezetője, a Magyar Festészet Napja Alapítvány elnöke tartja. Az eseményen közreműködik Dresch Mihály Liszt Ferenc-díjas dzsesszzenész, érdemes és kiváló művész. A tárlat megnyitóját követően,13 óra 30 perckor a Tornyai János Múzeumban(Hódmezővásárhely, Dr. Rapcsák András út 16-18.) a 64. Vásárhelyi Őszi Tárlat kiemelt díjazottjainak kiállításai nyílnak meg. Köszöntőt mond Dr. Miklós Péter, a Tornyai János Múzeum igazgatója, a kiállító művészeket pedig Dr. Pogány Gábor művészettörténész, a Vásárhelyi Őszi Tárlat címzetes kurátora méltatja. Zenél a Giovani Artisti vonósnégyes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.