Kultúra

Nyerjen páros belépőt a Molnár Dixieland Band évadnyitó koncertjére!

Nyerjen páros belépőt a Molnár Dixieland Band évadnyitó koncertjére!

2015. március 17., kedd
Nyerjen páros belépőt a Molnár Dixieland Band évadnyitó koncertjére!
dixie51jo

Trombitapárbajjal kezdi 51. évadát a Molnár Dixieland Band – március 28-án az IH Rendezvényközpontban Forgács László és Lázár István “csatázik” a tradicionális jazz improvizációinak területén. Játsszon velünk, nyerjen páros belépőt az egyedülálló koncertre!

Ötvenegyedik évadát kezdi el idén a Molnár Dixieland Band, melynek alkalmából egy különleges trombitapárbajt hirdetett a zenekar. Március 28-án, este hét órától

Forgács László

alias Papa-Fleigh, és

Lázár István

“csatázik” a tradicionális jazz improvizációinak területén. “Több mint tizenöt éve hagyomány már, hogy az IH Rendezvényközpontban kora tavasszal csinálunk egy évnyitó koncertet, melyre általában vendégeket is hívunk, persze a műfaji határokon belül:

Malek Andrea, Berki Tamás

és

Szulák Andrea

is fellépett már velünk. Ezúttal két kiváló trombitást hívunk el, akik nem csak ennek a hangszernek a mesterei, de kiváló énekesek és showman-ek is egyben” – mondta el a SZEGEDma.hu kérdésére

Molnár Gyula

zenekarvezető. További részleteket

korábbi cikkünkben

olvashatnak! Játsszon velünk, nyerjen jegyet a különleges koncertre! Öt darab páros jegyet sorsolunk ki azon olvasóink között, akik helyesen válaszolnak alábbi kérdésünkre:

Hol rendezte a zenekar alapításának 40. évfordulóját ünneplő koncertet?

A.

Szeged Dóm tér

B.

Szeged Ifjusági Ház Rendezvényközpont

C.

Budapest Kongresszusi Központ A megfejtéseket a

jatek@szegedma.hu

e-mail, vagy a

szegedma@gmail.com

címre várjuk a játékos nevének, telefonos elérhetőségeinek megadásával

legkésőbb március 23-a (hétfő) éjfélig

. Szerencsés játékosainkat e-mailben értesítjük a nyereményről, belépőjüket az IH információs pultjánál/jegypénztárnál vehetik majd át igazolványuk felmutatásával.

A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják a SZEGEDma.hu

Nyereményjáték szabályzatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.