Kultúra

Ajándék albummal kínálja a Szegedi Szabadtéri bérleteit karácsonyra

Ajándék albummal kínálja a Szegedi Szabadtéri bérleteit karácsonyra

2014. november 10., hétfő
Ajándék albummal kínálja a Szegedi Szabadtéri bérleteit karácsonyra
8F1A7694

Kedvezményes bérleteket kínál 2015-ös előadásaira a Szegedi Szabadtéri Játékok. Most ajándék fesztivál-albumot is kapnak a vásárlók a belépők mellé. A karácsonyi szezont szombaton nyitották meg a REÖK nagy sikerű rendezvényén.

Több százan vettek részt a REÖK szombati eseményein, a legnépszerűbb program a lámpás séta volt, mely során a napközben kézműves foglalkozáson elkészített lámpásokkal csempésztek fényt a látogatók a szegedi estébe. A séta végén, immár újra a Reök-palota előtt, közösen gyújtották meg az épület karácsonyi fényeit, miután

Herczeg Tamás

, a Szegedi Szabadtéri Játékok igazgatója elindította a fesztivál és a REÖK ünnepi szezonját, bejelentette a Dóm téri előadásokra szóló karácsonyi bérleteket. Népszerű ajándékötlet ilyenkor a többféle bérlet, mellyel akár az összes nyári produkciót megnézhetik családtagjaink, barátaink. Évről évre egyre többen döntenek úgy, hogy szeretteiknek maradandó, közös kulturális élményt adnak az ünnepekre. A limitált szériás bérletkonstrukciókkal jó előre biztosíthatjuk helyünket több előadáson is. A karácsonyi konstrukciók elsősorban a szegedieknek kedveznek. Érdemes bérletet váltani, hiszen a Szabadtéri-darabok olyan népszerűek, hogy rengeteg érdeklődő lemarad a nyári programokról. Több előnye is van annak, ha bérletet teszünk a fa alá: amit decemberben karácsonyi papírba csomagolunk, az jövő júliusban, augusztusban is örömet szerez. A kedvezményes bérletek tartalmazzák az összes jövő nyári produkciót, műfajok széles skáláján válogathatunk az izgalmas, szórakoztató előadások között. A tavalyi év kihagyhatatlan sikere, melyet már huszonnyolcezer néző látott Szegeden, a Mamma Mia! például megnézhető Shakespeare kacagtató szituációkkal teli színművével, a Tévedések vígjátékával vagy a jövő évad nagy durranásának ígérkező A nyomorultakkal és a Szabó Magda örökérvényű regényéből készült édes-bús musicallel, az Abigéllel is.

Verdi

egyik legnépszerűbb operája, a tiltott szerelemmel és gyilkos merénylettel fűszerezett Az álarcosbál című darab A nyomorultakkal kapható egy bérletben, de ha valakinek a Tévedések vígjátéka és A nyomorultak párosítás tetszik jobban, azt is megveheti. Két előadást tartalmazó bérlet már 6700 forinttól kapható. Ha mind az öt premierre szeretnénk bérletet váltani, ez már 17400 forintért lehetséges. Az első száz néző, aki páros bérletet vált a 2015-ös Dóm téri műsorra, ajándékba megkapja a fesztivál „Felragyognak a csillagok” című albumát is, mely csodaszép képekkel és rövid leírásokkal számol be a nagy múltú eseménysorozat legszebb pillanatairól. Az album így kiegészítheti a karácsonyi papírba csomagolt kulturális élményt. A Szegedi Szabadtéri Játékok ezzel járul hozzá az ünnepi hangulat megteremtéséhez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.