Krimi

Három az egyben: engedély nélkül, részegen, bedrogozva vezetett Szegeden

Három az egyben: engedély nélkül, részegen, bedrogozva vezetett Szegeden

2022. augusztus 30., kedd
Három az egyben: engedély nélkül, részegen, bedrogozva vezetett Szegeden

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfivel szemben, aki egy vezetés során három bűncselekményt is megvalósított.

Szanka Ferenc, a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség sajtószóvivője közölte, a vádirat szerint a járművezetéstől eltiltott vádlott tavaly augusztus 30-án éjjel ittas állapotban és kábítószer fogyasztását követően közlekedett Szeged belterületén egy személygépkocsival, amikor az útról lesodródva egy szabályosan parkoló autónak ütközött. A megrongálódott, üzemképtelen gépkocsit az utasával az úttestről letolták, majd taxit hívtak, hogy a helyszínről az adataik hátra hagyása nélkül távozzanak.

Az ütközést azonban észlelte a parkoló autó tulajdonosa és a rendőröket értesítve megakadályozta a vádlott helyszínről távozását.

A járási ügyészség a férfit járművezetés eltiltás hatálya alatt bűntettel, kábítószer birtoklásának és ittas állapotban elkövetett járművezetés vétségével vádolja. A vádlott bűnösségéről a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Kiemelt képünk illusztráció

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.