Krimi

Halálos baleset történt az M5-ösön Röszke közelében

Halálos baleset történt az M5-ösön Röszke közelében

2022. április 30., szombat
Halálos baleset történt az M5-ösön Röszke közelében

Halálos baleset miatt teljes útlezárás van az M5-ös autópálya szerb határ felé vezető oldalán, a röszkei autópálya-határátkelő közelében – közölte a rendőrség szombat hajnalban.

A baleset hajnali fél öt körül történt a sztráda 173-as kilométerszelvényében, egy Szerbia irányába tartó személyautó belerohant egy átkelésre várakozó, álló kamionba.

A balesetben az autó utasai közül egy ember a helyszínen meghalt, a többiek megsérültek.

A rendőrök az autópálya érintett szakaszát a helyszíni szemle és műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták. Az átkelőre tartó forgalmat a tompai határátkelő felé terelik.Vágólapra másolva

FRISSÍTÉS!

Félpályán megindult a forgalom az M5-ös autópálya határ felé vezető oldalán, a röszkei autópálya-határátkelőhelynél, ahol korábban halálos baleset miatt volt teljes útlezárás - közölte szombat reggel a rendőrség honlapján.

A sztráda 173-as kilométerszelvényében fél öt körül egy Szerbia irányába tartó személyautó belerohant egy átkelésre várakozó, álló kamionba. Az autóban utazók közül egy ember a helyszínen meghalt, öt utast és a kamion sofőrjét a mentők kórházba szállították.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére a sztrádaszakaszt lezárták, de 8 óra előtt félpályán megindult a forgalom. Torlódás nincs, a határ felé tartó forgalom folyamatos.

Borítókép: Donka Ferenc (Délmagyar)

(MTI)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.