Krimi

Több embert fenyegetett meg a nő, köztük egy rendőrt is - vádat emelt az ügyészség

Több embert fenyegetett meg a nő, köztük egy rendőrt is - vádat emelt az ügyészség

2022. február 17., csütörtök
Több embert fenyegetett meg a nő, köztük egy rendőrt is - vádat emelt az ügyészség

Már-már hátborzongató sztori kerekedik ki a Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség közleményéből, akik vádat emeltek azzal a nővel szemben, aki megöléssel fenyegetett meg egy szegedi rendőrt, majd a vele szemben intézkedőket is becsmérelte.

„Vér fog folyni"

A nő egy korábbi büntető ügyéből ismerte a rendőrként dolgozó férfit, akivel egy üzenetküldő alkalmazáson keresztül félelemkeltés céljából felvette a kapcsolatot. Ezután 2020. december 2. napján írásban, majd azt megismételve hangüzenetben a vádlott közölte a rendőrrel,

hogy megtalálja és megöleti ha egyedül lesz az utcán és ha az kell, akkor vér fog folyni.

Ezen túlmenően a nő még 2020. december elsején a lánya osztálytársa édesanyját fenyegette meg egy korábbi incidens okán azzal, hogy nem élhet nyugalomban, soha nem tudhatja, hogy mikor fogja megtámadni, valamint a sértett lányának halálát is kilátásba helyezte.

Más rendőröket is inzultált

A nővel szemben az ellene folyamatban levő nyomozásban elrendelt bűnügyi felügyeletet biztosító nyomkövető eszközt akarta ellenőrizni 2021. február 21. napján este a szegedi lakásán két rendőrjárőr, akiknek hivatásával összefüggésben becsmérlő kijelentéseket tett a vádlott az intézkedés során.

A járási ügyészség a nőt hivatalos személy sérelmére elkövetett zaklatás bűntettével, zaklatás vétségével és becsületsértés vétségével vádolja. A hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt kiszabott szabadságvesztés büntetését töltő nő bűnösségéről a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.