Krimi

Újabb embercsempészeket kapcsoltak le Röszkénél

Újabb embercsempészeket kapcsoltak le Röszkénél

2021. november 23., kedd
Újabb embercsempészeket kapcsoltak le Röszkénél

A megalapozott gyanú szerint a két gyanúsított még Szerbiában állapodott meg a koszovói férfival abban, hogy 1500 euro ellenében eljuttatják őt Németországba. Ebből a célból az általuk felváltva vezetett teherautó hálófülkéjében rejtették el utasukat és jelentkeztek belépésre Szerbia területéről Magyarország területére Röszkénél november 20-án, este fél tízkor.

A beléptetéskor elrendelt ellenőrzés során az átvilágító készülék segítségével a rejtőzködő férfit felfedezték, előállították, míg a gyanúsítottakat őrizetbe vették.

A koszovói férfi a Magyarország területére történő belépéshez és az ország területén történő tartózkodáshoz szükséges feltételekkel nem rendelkezett.

A vagyoni haszonszerzés végett elkövetett embercsempészés bűntette miatt indult eljárásban az ügyészség a szökés, elrejtőzés és az eljárás meghiúsításának veszélye miatt indítványozta a két férfi egy hónapra történő letartóztatását.

Kiemelt képünk archív!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.