Közlekedés

Sok az autós az utakon, élénk a forgalom

Sok az autós az utakon, élénk a forgalom

2023. szeptember 6., szerda
Sok az autós az utakon, élénk a forgalom

Élénk a forgalom. Bevezető fő utakon már alakulnak a sorok. Algyői úton, Sándorfalvi úton, Dorozsmai úton befelé erősebb míg a Budapesti úton, Bajai úton, Szabadkai úton kifelé-befelé sokan vannak.

Szőregi úton összefüggő kocsi sor van, ebből adódóan tele van a Temesvári körút, illetve már a hidak alakulnak a sorok. Belvárosi híd tele van Szeged felé, de a Bertalan hídon is alakul a sor a Szegedi oldalon lefelé.

Aradi Vértanúk terénél torlódás van, csak úgy mint a lámpás körforgalomnál. Rókusi körutat érdemes el kerülni mind két irányba komoly torlódás van.

Hattyasi vasúti átjárónál is alakul a sor befelé, de sokan vannak az Irinyi utcán, Felső Tisza-parton is és úgy általában minden felé sűrű a forgalom. Jó hír hogy az Algyői Tisza hídon elkészültek a munkálatokkal és zavartalan a közlekedés.

Sok a biciklis az utakon, és az iskolák környékén is érdemes jobban figyelni a kocsiból kiszálló gyerekekre – tudtuk meg a RádióTaxiHárom munkatársától.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.