Közlekedés

Kamionnal karambolozott egy autó Domaszéknél, egy ember meghalt

Kamionnal karambolozott egy autó Domaszéknél, egy ember meghalt

2020. március 3., kedd
Kamionnal karambolozott egy autó Domaszéknél, egy ember meghalt

Kamionnal karambolozott egy autó kedden reggel az 55-ös főúton, Domaszék térségében - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság.

A balesethez a szegedi hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik áramtalanítják a járműveket. A mentők is a helyszínre érkeztek. A megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a baleset 7 óra 45 perc körül történt az 55-ös számú főút 11-es kilométerszelvényében, ahol egy személyautó és egy tehergépjármű eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött. A balesetbenegy ember olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A rendőrök a helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat Zákányszék és Ruzsa irányába terelik. FRISSÍTVE: A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a kamion Mórahalom irányába tartott, amikor eddig tisztázatlan körülmények közt a személyautó egy mellékútról kihajtott. A két jármű az ütközést nem tudta elkerülni. A személyautóban hárman utaztak, ketten megsérültek, egyikük életét vesztette. A rendőrök a helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat Domaszék belterületére terelik.

(Kiemelt képünk illusztráció)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.