Közélet

Valószínűleg nem véletlen baleset volt a szerdai tram-train gázolás

Valószínűleg nem véletlen baleset volt a szerdai tram-train gázolás

2023. október 7., szombat
Valószínűleg nem véletlen baleset volt a szerdai tram-train gázolás

Valószínűleg öngyilkosság volt a tram-train szerdai gázolása,írta meg a Bors. Ahogy megírtuk, szerdán este tőbb mentő és tűzóltó érkezett Baktóba egy tram-train szerelvényhez. Nyílt pályán gázolt el a tram.train egy embert, aki

a feltételezések szerint öngyilkossági szándékkal lépett a szerelvény elé. Ezt bizonyíthatja az is, hogy az elgézolt személy, a szerelvény vezetője által leadott többszori figyelmeztető kűrtszó ellenére sem lépett le a sínről.

„Mi is hallottuk, olyan volt a hangja, meg aztán jó hosszan is nyomta. Aztán felordított még egyszer a kürt. Mivel sajnos nem egyszer hajtott már a villamosvasút elé kocsi, ezért először azt hittem, hogy autó volt” – mesélte a portálnak az egyik utas, aki a tram-train vezetőjét is ugyanúgy sajnálja: „Szegény ilyenkor annyit tehet, hogy kürtöl. De ha valaki öngyilkossági szándékkal nem mozdul, akkor nem tehet semmit. Szörnyű lehet neki is.”

A katasztrófavédelemközleménye szerint a járművön negyvenhatan utaztak, mindenki át tudott szállni a mentesítő járatra.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel awww.ongyilkossagmegelozes.huoldalt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.