Közélet

Kiskundorozsmán is megemlékeztek 1956-ról

Kiskundorozsmán is megemlékeztek 1956-ról

2023. október 23., hétfő
Kiskundorozsmán is megemlékeztek 1956-ról

Kiskundorozsmán, a Petőfi Sándor Művelődési házban tartottak megemlékezést az 1956-os forradalom és szabadságharc hatvanhetedik évfordulóján. A Jerney János Általános Iskola 8. osztályos tanulói előadása után Ruzsa Roland, kormánypárti önkormányzati képviselő mondott beszédet.

“A magyarság legjelentősebb pillanatai azért váltak hitelessé, mert lényegükben a közösség rejlett. Ők ezekben a jelentős pillanatokban képesek voltak összefogni a hazánkért, az otthonunkért, a jövőnkért, és a békénkért. Ezt bizonyítja történelmünk, bárhogy is végződött egy-egy küzdelmünk!”-hangsúlyozta beszédében a képviselő.

Hangsúlyozta: „Most a mi közös kötelességünk, hogy a következő nemzedékre biztonságos, erős, élhető és ami a legfontosabb, egy független, békés Magyarországot hagyjunk.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.