Közélet

Letartóztatták a legendás rapper feltételezett gyilkosát

Letartóztatták a legendás rapper feltételezett gyilkosát

2023. szeptember 30., szombat
Letartóztatták a legendás rapper feltételezett gyilkosát

Letartóztatták Tupac Shakur amerikai hiphopzenész 1996-os meggyilkolásának egyik még élő utolsó tanúját. A 60 éves Duane Davis ellen emeltek vádat Las Vegasban a népszerű énekes meggyilkolásának megalapozott gyanújával - közölte a helyi ügyészség.

Tupac Shakur albumaiból világszerte több mint 75 millió példányt adtak el. A zenésztársadalom, az egyik valaha élt legjobb rappernek tartja a mai napig. A 25 éves rappert 1996-ban Las Vegasban lőtték le egy elhaladó autóból, miközben koncertre tartott.

Davist már hosszú ideje ismerték a nyomozók. A férfi elismerte az interjúkban, hogy ott ült abban az autóban, amelyből lelőtték a zenészt 1996 szeptemberében. Shakur egy piros lámpánál várakozott az autójában, amikor a mellé hajtó a Cadillacből több lövést adtak le rá. Az énekes egy hét elteltével halt bele sérüléseibe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.