Közélet

Harmadik nap: Robbantottak Kordáék

Harmadik nap: Robbantottak Kordáék

2021. augusztus 28., szombat
Harmadik nap: Robbantottak Kordáék

„Az eddigi – teltházközeli - látogatószámból azt érzékeljük, hogy a hosszú, kihagyott idő után nagy az igény a fesztiválozásra” – mondta Kolonics Erika, a SZIN főszervezője. Kolonics elmondta, hogy bár az időjárás kicsit borongósabbra fordult, reméli, hogy a fesztiválozók kedvét ez nem rontja el. „Az elmúlt évek tapasztalata, hogy egy kis eső inkább egyfajta különleges feelinget ad a fesztiválnak és nem annyira ijesztő” – mondja a főszervező, hozzátéve, hogy azért természetesen felkészültek arra, hogy a felázott területeket vízmentesítsék és száraz borítást kapjanak. 

A pénteki buliözön sem okozott csalódást:  Follow the Flow, a Punnany Massif, a Halott pénz, CsakNekedKislány, Deniz, New Level Empire, Supernem, és az Ivan and The Parazol. Felrobbant a bulibomba Korda György és Balázs Klári koncertjén és tovább robogott a Zenevonat az LGT sztárjaival. A harmadik nap képekben:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.