Közélet

Zavarták a galambok, ezért lövöldözött a Mikszáth Kálmán utcában az egyik lakó

Zavarták a galambok, ezért lövöldözött a Mikszáth Kálmán utcában az egyik lakó

2021. január 8., péntek
Zavarták a galambok, ezért lövöldözött a Mikszáth Kálmán utcában az egyik lakó

Garázdaság miatt indult eljárás egy szegedi férfi ellen, aki gáz- és riasztófegyverrel galambokra lőtt egy belvárosi ingatlan udvarán.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába 2021. január 8-án 9 óra 33 perckor érkezett bejelentés arról, hogy lövést hallottak az autóbusz-pályaudvar közelében. A kiérkező rendőrök rövid időn belül elfogtak egy férfit, aki lakásának udvarán gáz- és riasztófegyveréből adott le lövést, hogy elzavarja az őt idegesítő galambokat.

A férfi ellen garázdaság miatt indul eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.

Korábban írtuk a helyszínről:

A helyszínen tartózkodó kollégánk arról számolt be, hogy Mikszáth Kálmán utca 13. szám előtt több rendőrautó áll, a zsaruk pedig bevetették magukat a házba. Az esetet figyelő környékbeliek kollégánknak megerősítették:

több lövés is eldördült fél 11 környékén - valószínűleg az említett címen.

Kerestük a rendőrséget, akik későbbre ígértek tájékoztatást.

FRISSÍTÉS 1

Kollégánknak azt mondták, hogy először a Török utca felől próbáltak a rendőrök bemenni az épületbe, akkor dördültek lövések. Az egyikük határozottan állította, hogy rálőttek a rendőrökre- ezt a készültség azonban nem támasztja alá.

Ennyi látszik kívülről:

Frissítés 2
Zavartalan a forgalom

A forgalom zavartalan a Mikszáth Kálmán utcában, a járdán is lehet sétálni és a tömegközlekedés sem állt le.

Frissítés 3
Mentő nincs a helyszínen

A rendőri készültség továbbra is nagy a Mikszáth Kálmán utcában, de mentőautó nincs a helyszínen, azaz talán nem sérült meg senki.

A helyszínen lévő kollégánknak már több különböző verziót is elmondtak az esetről az ott tartózkodók és a környéken lakók, amíg a rendőrség nem ad tájékoztatást, ezeket nem közöljük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.