Közélet

Elmaradnak a falunapi rendezvények Balástyán

Elmaradnak a falunapi rendezvények Balástyán

2020. július 24., péntek
Elmaradnak a falunapi rendezvények Balástyán

Balástyán szeptember 18-án és 19-én tartották volna a falunapokat. A feltételes mód azért indokolt, mert az újra erősödő koronavírus-helyzet miatt elmaradnak. Nem garantálható ugyanis, hogy maximum 500-an vesznek részt rajta - írja a Délmagyar.

– Eddig hússzor szerveztük meg községünk legnagyobb ünnepét, a balástyai zöldség- és virágfesztivált, a falunapokat, amelynek fontos része volt a sportcsarnok feldíszítése, a zöldség- és virágkompozíciókon túl a helyi értékek bemutatása, civil szervezetek, intézményeink részvétele és a környékbeli települések kéz­­műveseinek bemutatkozása, vására – mondta Ujvári László polgármester.

Hozzátette, azért maradnak el a programok, mert a határokon túl és hazánkban is újraéledő járványveszély miatt – a képviselő-testülettel többször egyeztetve – nem merik megkockáztatni a rendezvényt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.