Közélet

Online eseményekkel készül a Kö7 a Közösségek Hetére

Online eseményekkel készül a Kö7 a Közösségek Hetére

2020. május 11., hétfő
Online eseményekkel készül a Kö7 a Közösségek Hetére

A Közösségek Hete kezdeményezéshez csatlakozva május 11–15. között naponta online programokkal készülnek a Középiskolások Hete szervezői. A középiskolás fiatalokból és felnőtt segítőkből álló stáb célja a Kö7 eseményeinek népszerűsítése az online térben: a közönség megismerkedhet a közreműködőkkel és a fellépőkkel, akikkel később személyesen is lehet majd találkozni.

A

Középiskolások Hete

szegedi fiatalok, ifjúsági közösségi terek és kulturális intézmények közös szervezésében megvalósuló, középiskolásokat célzó programhét, amelyet tavasszal már hetedik alkalommal rendezték volna meg. A Középiskolások Hete keretein belül szervezett programokat a kialakult veszélyhelyzetre való tekintettel elhalasztották, de a szervezők tovább folytatják a munkát az online térben: öt nap alatt öt eseményt valósítanak meg a Közösségek Hete kezdeményezéshez csatlakozva. Az idei Kö7 témájának a környezettudatos életmódot és a fenntartható fejlődést választották a szervezők, amelyek az online eseményekben is megjelennek: szerdán

Gondold újra! // Alkossunk újat!

címmel hulladéknyagokból lehet használati tárgyakat és dekorációt készíteni; csütörtökön pedig a

Beszélj zöldeket! // Környezettudatosság a mindennapokban

moderált beszélgetés keretében tudnak szakemberektől kérdezni a fiatalok. A Kö7 stáb a hétfői napon a

Kö7 dance challenge // Táncoljunk együtt!

programmal a táncos, a pénteki

Kö7 soundcheck // Becsekkolnak a zenekarok

beszélgetéssel pedig a zenekari fellépőkre irányítja a figyelmet. A keddi

Get out! szabadulószoba

eseménnyel a Középiskolások Hete keddi napjára tervezett Horror Labirintust kívánják népszerűsíteni. A szervezők remélik, hogy az elhalasztott programhetet ősszel meg tudják valósítani, de addig is várnak mindenkit szeretettel az online eseményekre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.