Közélet

Pozitív lett Károly brit trónörökös koronavírustesztje

Pozitív lett Károly brit trónörökös koronavírustesztje

2020. március 25., szerda
Pozitív lett Károly brit trónörökös koronavírustesztje

Károly brit trónörökös szervezetében is kimutatták a Covid-19 megbetegedést okozó új koronavírust - jelentette be szerdán a walesi herceg londoni hivatala. A Clarence House közleménye szerint a 71 esztendős trónörökös tünetei enyhék, és egészségi állapota a fertőzéstől eltekintve jó.

A tájékoztatás szerint Károly feleségét, Kamilla cornwalli hercegnőt is megvizsgálták, de az ő koronavírustesztje negatív lett. Az udvar szóvivője közölte, hogy a házaspár a királyi család skóciai rezidenciáján, Balmoral kastélyában teljes elkülönítésbe vonult, és a trónörökös néhány napja ottani lakosztályában dolgozik. A Buckingham-palota, II. Erzsébet királynő londoni rezidenciája szerdán közölte, hogy a 94. évében járó uralkodó jó egészségnek örvend. A királynő a hét eleje óta legnagyobb vidéki rezidenciáján, a London nyugati határában lévő Windsorban tartózkodik.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.