Közélet

Fizessenek a gazdagok: 46 milliós Porschéval érkezett Botka embere Gyurcsányhoz

Fizessenek a gazdagok: 46 milliós Porschéval érkezett Botka embere Gyurcsányhoz

2019. október 10., csütörtök
Fizessenek a gazdagok: 46 milliós Porschéval érkezett Botka embere Gyurcsányhoz

Úgy néz ki, esőben egy 46 milliós Porsche luxusterepjáróval járja a várost a szegedi munkásosztály és a kisnyugdíjasok képviselője, Botka László szövetségese és Gyurcsány Ferenc szegedi alapembere: Binszki József. Napsütésben meg Harley Davidsonnal.

Mint arról beszámoltunk,

csütörtökön Szegeden járt Gyurcsány Ferenc

. Hogy pontosan mi volt a programja, azt csak részben tudjuk, a helyi Fidesz szerint „eligazítást tartott Botkának”. A DK-elnöke, egykori miniszterelnök a Hungiban is fellépett, ide érkezett a Porsche terepjáróval Binszki József, aki minden bizonnyal valami gépfetisiszta lehet, mert egy Harley Davidson motorja is van, ami szintén nem egy Simson kategória. (A Porschét sem titkolja,

benne is van

a vagyonnyilatkozatában.) Lendületesen parkolt a képviselőjelölt, majd annál is lendületesebben ment be Gyurcsányt hallgatni a kibérelt Hungiba.

Dögös!

Ennek a típusú Porsche terepjárónak az ára

egyébként felszereltségtől függően akár 46 millió forint is lehet. Binszki Porschéja egy Cayenne S Turbo széria így első ránézésre, ami megközelíti a 46 milliót, de egészen biztosan több tízmilliós kategória. Városházi hírek szerint Binszki lehet majd a másik alpolgármester a jobbikos Tóth Péter mellett, feltéve persze, ha Botka Lászlónak megint sikerülne nyernie.

Bár most nagyon rezeg a léc neki

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.