Közélet

Jövőre tábort ütnek Szegeden a rockzenészek

Jövőre tábort ütnek Szegeden a rockzenészek

2018. október 4., csütörtök
Jövőre tábort ütnek Szegeden a rockzenészek

Nagy sikert aratott áprilisban a SzegedRocks flashmob. A szervezők számos felkérést kaptak több városból is, így viszik tovább az eseményt. A szegediek sem maradnak program nélkül: SzegedRocks néven tábort szerveznek jövő júniusban - írta a Délmagyar.

A lap szerint nem várt nemzetközi sikert aratott a SzegedRocks nevű rockzenei flashmob a Dóm téren. Áprilisban Magyarország első ilyen megmozdulásánközel négyszázan zenéltek együtt. Azóta is folyamatosan osztják meg közösségi oldalakon a rajongók a négy szám videóit. Az Egyesült Államokból, Olaszországból, Hollandiából, Japánból és a világ szinte minden pontjáról jönnek az üzenetek a szervezőknek. Attila három hónapja ezt írta: „Még hogy a rock halott! Ez baromi jó." Egy másik kommentelő, Ildikó ilyenkor érzi azt, büszke arra, hogy szegedi. Persze népszerűbbek voltak a világhálón a külföldi számok, olyannyira, hogy Billy Idol maga is megosztotta közösségi oldalán azt, hogy négyszáz magyar zenész játszotta el együtt a White Weddinget. A szegedi eseményt követően több városból érkezett felkérés a szervezők felé. – Az alapkoncepciót visszük végig, több helyszínen is készülünk hasonlóra. A stáb azt a döntést hozta, bárhová is megyünk, nevünk, vagyis a SzegedRocks marad, ami mindig megjelenítésre kerül, bárhová is visszük a produkciót – mondta Gajda Ferenc főszervező. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.