Közélet

Életerős fákat pusztítanak Újszegeden

Életerős fákat pusztítanak Újszegeden

2018. október 18., csütörtök
Életerős fákat pusztítanak Újszegeden

Újszeged kertvárosi részén, egy csapadékelvezető-beruházás miatt életerős fákat vágnak ki, vagy ritkítanak meg. A helybéliek úgy gondolják, hogy a beruházás egyébként sem indokolt.

Zöldelő, életerős, jó állapotban lévő fákat vágnak ki Újszegeden – írta olvasónk csütörtökön. A levél szerint 30-35 éves fák esnek áldozatául annak a csatornázásnak, melyet a környéken lakók feleslegesnek tartanak.

"A területnek csak egy, a városközponthoz közelebbi részét érinti a szintkülönbség, csak azon a részen gyűlik össze a víz egy-egy nagyobb esőzés miatt" – magyarázta olvasónk a levélben. A környéken lakók attól félnek, hogy a környék tiszta sár lesz, ha jönnek az őszi esők. "Mindenesetre a kivágott fákat már senki sem adhatja vissza a szegedieknek" – zárta elkeseredve üzenetét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.