Közélet

Díjazták a legjobb kémiatanárokat, köztük a szentesi Kiss Pétert

Díjazták a legjobb kémiatanárokat, köztük a szentesi Kiss Pétert

2018. október 22., hétfő
Díjazták a legjobb kémiatanárokat, köztük a szentesi Kiss Pétert

Idén négy kémiatanár vehette át kiemelkedő szakmai munkásságáért a Magyar Kémiaoktatásért díjat a Magyar Tudományos Akadémián, köztük a szentesi Kiss Péter - írta a Délmagyar.

A lap szerintaz elismerést a Richter Gedeon Alapítvány Magyar Kémiaoktatásért kuratóriuma évente ítéli oda olyan középiskolai és általános iskolai kémiatanároknak, akik évtizedeken át tartó áldozatos munkájukkal jelentősen hozzájárulnak a magas színvonalú szakképzéshez, kiemelt figyelmet fordítanak a kémia oktatására, megszerettetésére, valamint a tehetséges diákok felkarolására. Az egyik díj Szentesre került, Kiss Péternek (a képen balról a második), a Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola és Óvoda pedagógusának munkáját ismerték el. A kémiatanár elmondta, nem tudott arról, hogy az iskolája felterjesztette a díjra, villámcsapásként érte a hír, amikor közölték vele, hogy a négy legjobb közé került. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.