Közélet

Polgárőrök munkáját ismerték el Ásotthalmon

Polgárőrök munkáját ismerték el Ásotthalmon

2017. október 28., szombat
Polgárőrök munkáját ismerték el Ásotthalmon

Az Ásotthalmi Polgárőr Egyesület október 27-én tartotta ünnepi közgyűlését a Művelődési házban, ahol megalakulásuk huszadik évfordulóját ünnepelték.

Az ünnepi közgyűlésen megjelent, Batiz István a Csongrád Megyei Polgárőr Szövetség elnöke, Fackelmann István Ásotthalom Nagyközség alpolgármestere,

Révész Szabolcs

r. alezredes a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Szegedi Határrendészeti Kirendeltség vezetője,

Köles Attila

r. alezredes a Mórahalmi Rendőrőrs őrsparancsnoka,

Magyari Béla

a Csongrád Megyei Polgárőr Szövetség tiszteletbeli elnöke valamint az együttműködő szervek vezetői és képviselői és az önkormányzat képviselői.

Batiz István

a Csongrád Megyei Polgárőr Szövetség elnöke megköszönte az egyesület munkáját és elismerő oklevelet adott át

Pőcze Levente

,

Murvai Zsigmond

és

Gál József

polgárőröknek, az egyesületalapító és jelenleg is szolgálatot teljesítő tagjainak.

Révész Szabolcs

r. alezredes a Csongrád megyei Rendőr-főkapitányság Szegedi Határrendészeti Kirendeltségének vezetője szintén elismerést adott át az Ásotthalmi polgárőr egyesületnek. Hangsúlyozta, ezek az emberek, akik a polgárőri feladatokat ellátják,- mindezt munkahelyük mellett teszik,- gyakran ugyanannyi vagy több időben, mint azok a rendőr és határrendész társaik, akikkel közös szolgálatban látják el a feladataikat. A teljes cikk

itt

érhető el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.