Közélet

Harminchét migránst találtak egy furgonban az M6-os autópályán

Harminchét migránst találtak egy furgonban az M6-os autópályán

2017. október 25., szerda
Harminchét migránst találtak egy furgonban az M6-os autópályán

Egy szerb embercsempészt és a furgonjában megbújó 37 migránst állított elő a rendőrség az M6-os autópályán kedden délután - közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.

A közlemény szerint az autópálya Sárközi pihenőhelyénél az autópálya-rendőrség járőrei intézkedés alá vontak egy furgont, valamint annak vezetőjét. A jármű rakterében 37 külföldi személy utazott, akik okmányokkal nem rendelkeztek, így nem tudták hitelt érdemlően igazolni, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. A rendőrök a 45 éves, szerb állampolgárságú sofőrt, valamint az önmagukat indiai, pakisztáni és afgán állampolgárságúnak valló személyeket a Szekszárdi Rendőrkapitányságra előállították. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya a szerb férfi ellen büntetőeljárást rendelt el embercsempészés bűntett elkövetésének gyanúja miatt. Az egyenruhások intézkedtek az illegális migránsok egészségügyi ellátásáról, valamint részükre élelmiszert és innivalót biztosítottak. A rendőrök intézkednek a migránsok tompai határrendészeti létesítménybe való szállításáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.