Közélet

Ivóvízhálózat öblítési munkákat végeznek csütörtökön Újszegeden

Ivóvízhálózat öblítési munkákat végeznek csütörtökön Újszegeden

2017. március 14., kedd
Ivóvízhálózat öblítési munkákat végeznek csütörtökön Újszegeden

A Szegedi Vízmű Zrt. ivóvízhálózat öblítési munkálatokat végez március 16-án, csütörtökön 9 és 13 óra között Újszeged területén.

A hálózat öblítése, tisztítása során átmenetileg nyomáscsökkenés és vízhiány következhet be, és a víz zavarossá válhat. A víz intenzív folyatás és ülepítés után fogyasztásra alkalmas, azonban javasolják, hogy a megjelölt napon a munkálatok megkezdése előtt vételezzenek a napi szükségletnek megfelelően ivóvizet. A vezetékhálózat tisztításának befejezését követően rövid időn belül visszaáll a korábbiakban megszokott, kiegyensúlyozott vízellátás és vízminőség. A lakosságot, valamint az érintett területek intézményi és ipari fogyasztóit arra kérik, hogy a jelzett időszakban vízfelhasználással üzemelő háztartási gépeik, műszaki eszközeik üzemeltetésére fokozott figyelmet fordítsanak. Amennyiben a zavarosság illetve a minőség nem javul a tisztítás után néhány órán belül, arra kérik a lakosságot, hogy ezt jelezzék hibabejelentő telefonszámaikon (06 62/420-155, 06 80/82-88-82, vagy 62/55 88 55).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.