Közélet

A Mályva téren tartották a Szőregi Majálist + FOTÓK

A Mályva téren tartották a Szőregi Majálist + FOTÓK

2016. május 4., szerda
A Mályva téren tartották a Szőregi Majálist + FOTÓK
szoreg_majalis

Rózsavölgyi József önkormányzati képviselő kezdeményezésére, immár hagyományosan a Mályva téren majálisoznak a Szőregi Baráti Társaság, a Szőregi Gazdakör és a Szőreg-Kübekházi Hármashatár Vadásztársaság tagjai. A rendezvényre kilátogatott Bagi Ádám, a vadásztársaság elnöke, Szeles Sándor vadászmester és Kerekes Ferenc, a Gazdakör elnöke is.

A résztvevők igazán kitettek magukért: három bográcsban főtt az ízletes pörkölt és tokány, az asszonyok pedig finomabbnál finomabb süteményeket készítettek az alkalomra. Fiatalok és idősek egyaránt jól szórakoztak; a kisebbek azonnal birtokba vették a közeli játszóteret, míg a felnőttek jóízűen beszélgettek. Szerencsére az idő is kegyes volt a majálisozókhoz, a jó hangulat mellett talán ez volt az oka, hogy csak este hat órakor ért véget a rendezvény. "Idén különleges május elsejét ünnepelhettünk, hiszen ezen a napon köszöntöttük az édesanyákat is.

Rózsavölgyi József

természetesen erről sem feledkezett meg, s jókívánságait fejezte ki a megjelent édesanyáknak és nagymamáknak" - fogalmaz a portálunkhoz eljuttatott közlemény. Egyúttal szeretettel invitált minden kedves megjelentet a következő közös eseményre, a Szent Fülöp tiszteletére tartott szabadtéri szentmisére, amely május 8-án, vasárnap délelőtt 9 órakor kezdődik a szőregi Rohonyi-dombon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.