Közélet

Szemetet szedett és élelmiszer-adományokat osztott a Jobbik Horgoson

Szemetet szedett és élelmiszer-adományokat osztott a Jobbik Horgoson

2015. október 11., vasárnap
Szemetet szedett és élelmiszer-adományokat osztott a Jobbik Horgoson
csoport_Horgos

Az önkéntesség évében külhonban is segített a Jobbik - adta hírül portálunkhoz eljuttatott közleményében Jobbik szegedi szervezete.

"A Jobbik Magyarországért Mozgalom vasárnap a délvidéki Horgoson vállalt önkéntes munkát.

Szávay István

nemzetpolitikáért felelős alelnök vezetésével Csongrád megyei és délvidéki jobbikosok tisztították meg a migráció okozta károkat leginkább megszenvedő Észak-bácskai település határát a felhalmozott szeméttől.

Tóth Péter

, a Jobbik Csongrád megyei elnöke emellett karitatív missziót is szervezett. A déli megyénkből számos állampolgár felajánlásával tartós élelmiszereket vittek rászoruló magyar családoknak.

Bacskulin István

, Horgos polgármesterének a közreműködésével a jobbikos képviselők és segítőik a legnehezebb körülmények között élőkhöz vihették el adományaikat. Kezdeményezésünket a jövő hétvégén a Jobbik további szervezeteinek bevonásával folytatjuk!" - írják a sajtóközleményben.

Önkéntes munkával szabadította meg a Jobbik Horgos határát a migránsok által hátrahagyott szeméttől - KLIKK: http://szegedma.hu/?p=579298

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. október 11.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.