Közélet

Nógrádi Tibor a Fidesz szegedi szervezetének új elnöke

Nógrádi Tibor a Fidesz szegedi szervezetének új elnöke

2015. szeptember 18., péntek
Nógrádi Tibor a Fidesz szegedi szervezetének új elnöke
nograditibi01

A nagyobbik kormánypárt szegedi közgyűlési frakciójának vezetője rég nem látott konszenzussal nyerte el a tagság bizalmát.

Péntek délután tartotta rendes tisztújító közgyűlését a Fidesz szegedi alapszervezete. Az ülésen a tagság rég nem látott egységben és konszenzussal választotta meg új elnökét és elnökségét. A döntés értelmében a következő két évben

Nógrádi Tibor

vezeti elnökként a szervezetet, őt 99 százalékos szavazati aránnyal támogatták. Az elnökség tagjai lettek továbbá

Bohács Zsolt, Kovács Istvánné, Német Ferenc, Pál József, Péli Katalin

és

Rózsavölgyi József.

Az 53 esztendős Nógrádi Tibor 2010 óta önkormányzati képviselő Szegeden. Kétszer indult egyéni mandátumért önkormányzati választáson, mindkétszer fölényesen nyert. Jelenleg a 3. számú egyéni választókörzet (Gyálarét, Hattyas, Kecskés, Szentmihály) képviselője, a szegedi közgyűlés Fidesz - L.É.T. frakciójának vezetője. Az új elnök rövid programismertetőjében paradigmaváltást jelentett be, ehhez a tagság bizalmát kérte, de ilyenkor szokásos türelmét nem: a szervezet elérhetőségében és munkamódszereiben azonnali változást ígért. A SZEGEDma.hu a frissen megválasztott vezetővel még a hétvége folyamán hosszabb interjút közöl majd elképzeléseiről, céljairól, teendőiről.

Péntek délután tartotta rendes tisztújító közgyűlését a Fidesz szegedi alapszervezete.KLIKK: http://szegedma.hu/?p=571648

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. szeptember 18.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.