Közélet

Szegedi Jobbik: Botka László adja vissza a szegedieknek a vasútállomásukat!

Szegedi Jobbik: Botka László adja vissza a szegedieknek a vasútállomásukat!

2015. augusztus 21., péntek
Szegedi Jobbik: Botka László adja vissza a szegedieknek a vasútállomásukat!
jobbik_sajtotajekoztato01kf

"Szeged polgármesterét nem érdekli a szegedi családok ezreit sújtó közbiztonsági kockázat" - írja portálunkhoz eljuttatott közleményében Tóth Péter önkormányzati képviselő, a Jobbik szegedi szervezetének elnöke, amelyet az alábbiakban változtatás nélkül közlünk.

Botka Lászlónak

nem volt semmilyen mondanivalója a keresztény államalapításunk ünnepén sem. Hónapok óta nem foglalkozik a városunkat egyre nagyobb mértékben elárasztó migrációs problémával. Szeged polgármesterét nem érdekli a szegedi családok ezreit sújtó közbiztonsági kockázat. Tíz nap múlva, szegedi gyerekek százai kelnek útra az iskolakezdés miatt, teszik mindezt az embercsempész bandák által uralt és a migránsok által megszállt szegedi közterületeken keresztül. A több ezer egyetemista pedig, a polgármester által kijelölt, Szeged Megyei Jogú Város önkormányzati cégei által finanszírozott, a vasútállomás előtt kialakított menekülttáboron keresztül érkezik a városunkba. A vonattal ideérkező utasok, valamint a szegedi emberek sokasága hónapok óta nem tudják használni a több milliárdból felújított Indóház teret, mert az iszlamista megszállók mosakodnak a szökőkútban, alszanak a padokon és egyéb szükségleteiket is itt végzik el. Botka László pártpolitikai aktivistái a vasútállomás előtt nyilvánosan borotválják, fürdetik a megszállók tömegeit, mintha az egyik legszebb szegedi terünk, egy "nagy fürdőszoba" lenne. Felszólítjuk Botka Lászlót, hogy függessze fel a hónapok óta tartó szabadságát, jöjjön vissza Szegedre és tegyen megfelelő intézkedéseket a szegedi iskolás gyerekek megvédése érdekében! Követeljük az Indóház téren lévő menekülttábor megszüntetését, adja vissza a szegedieknek a saját terüket!

"Felszólítjuk Botka Lászlót, hogy függessze fel a hónapok óta tartó szabadságát, jöjjön vissza Szegedre és tegyen...

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. augusztus 20.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.