Közélet

Fidesz-L.É.T. - politikai demagógia helyett valódi munkát a szegediekért!

Fidesz-L.É.T. - politikai demagógia helyett valódi munkát a szegediekért!

2015. január 30., péntek
Fidesz-L.É.T. - politikai demagógia helyett valódi munkát a szegediekért!

Botka László évértékelő beszéde inkább a demagógiáról és csúsztatásokról szólt, mint a várost érintő valódi problémákról - reagált a Fidesz-L.É.T. frakció a polgármester csütörtök délutáni ankétjára.

Botka László

polgármester a

Közéleti Kávéházban tartott évértékelője

kapcsán az alábbi közleményt adta ki a frakció. "A Fidesz-L.É.T. frakció tegnap nagy örömmel hallotta polgármester úr évértékelő beszédében, hogy Magyarország kormánya lojális és segítőkész a források elosztásában Szeged városához, annak pályázataihoz. Az már kevésbé volt szimpatikus, hogy a beszéd nem szólt a város valódi problémáiról: a termelő üzemek számának folyamatos csökkenéséről, a munkahelyteremtés problémáiról, a város kiüresedéséről. Frakciónk továbbra sem fog reagálni polgármester úr politikai demagógiáira, kicsinyes sárdobálásaira, csúsztatásaira. Mi azokat szólítjuk meg, azokkal és azokért dolgozunk, akik Szeged városának fejlesztésében, fejlődésében érdekeltek, és a tisztességes politizálás hívei" - olvasható a Fidesz-L.É.T. közleményében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.