Közélet

Magyar élelmiszer első kézből 400 négyzetméteren Szegeden + FOTÓK

Magyar élelmiszer első kézből 400 négyzetméteren Szegeden + FOTÓK

2012. december 15., szombat
Magyar élelmiszer első kézből 400 négyzetméteren Szegeden + FOTÓK

Új helyre költözött, bővebb kínálattal, nagyobb helységben működik tovább a kizárólag magyar árukat értékesítő Magyar Piac Szövetkezet boltja a Felső Tisza parton.

Még 2010-ben nyílt meg Szegeden három

szociális bolt

egyikük, a Zsótér utcában kinőtte üzletét, és átköltözött a Felső Tisza-part 15 szám alá, a Guliver Játékáruház mellé egy több mint 400 méteres új helységbe. Az üzletben kizárólag magyar beszállítók áruit, zöldséget, gyümölcsöt és füstölt húsárut kínálnak. A vállalkozás a Magyar Piac Szövetkezet égisze alatt működik. „A boltban továbbra is teljesül a két alapvető elvárás: a feldolgozó közvetlenül a termelőtől vásároljon, illetve a boltos attól a feldolgozótól, aki a termelőtől vásárolt. Külön öröm számomra, hogy nemcsak kimutatásokkal tudjuk bizonyítani, hogy van, lehet jövője a magyar mezőgazdaságnak, az őstermelőknek, hanem e bolt bővülése már konkrét tapasztalat erre nézve. Egyre inkább érezhetően nő a vásárlók érdeklődése a hazai termékek iránt” – mondta el portálunknak

Bodó Imre

országgyűlési képviselő. A megnyitón megjelent

Konrád Istvánné

a Magyar Piac Szövetkezet elnöke, valamint

Kispál Ferenc

a MAGOSZ Csongrád Megyei elnöke is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.