Közélet

Vonatokkal telt meg a „Kapca” Alsóvároson + FOTÓK

Vonatokkal telt meg a „Kapca” Alsóvároson + FOTÓK

2012. október 8., hétfő
Vonatokkal telt meg a „Kapca” Alsóvároson + FOTÓK

Hogy mikor forog a legtöbbet egy gyerekfej egy asztal felett, azt a hétvégén tapasztalhatta bárki, aki az Alsóvárosi Művelődési Házban a 3. szegedi vasútmodellező kiállításon megleste a terepasztalokat.

A BoBo Vasútmodellező Club

Domonkos András

modellező emlékére szervezte meg a 3. vasútmodellező kiállítást Szegeden. A „Kapcában” négy terepasztalon csodálhatták meg gyerekek és szüleik a miniatűr vasúti csodákat. A balástyai állomás teljes valóságában lett felépítve a szombaton és vasárnap szervezett kétnapos eseményen. Ezenkívül több úgynevezett virtuális terepasztalt csodálhattak meg az érdeklődők, ahol csak a fantázia szabott határt a vasúti asztalok tervezésénél és felépítésénél. A modellező klub

Domonkos András

vasútmodell-gyártó emlékére rendezi meg már harmadik éve az interaktív tárlatot, ahol nemcsak megcsodálni lehetett a modelleket, hanem akár ki is próbálni azokat. Öt nagy asztalt állítottak fel négy virtuális világot és a balástyai állomás pontos mását. Megtudtuk, hogy a legnagyobb terepasztal a budapesti nemzetközi kiállítás versenyén harmadik díjat kapott. A szegedi klub a régi Tisza pályaudvaron épít minden pénteken, 15 éve kortól 82 éves korig vannak tagok. A legidősebb

Ödön bácsi

, aki a kis házakat építi. A két nap alatt több száz gyerek és felnőtt merült bele a kicsiny vasúti világokba, akinek kedve van a folytatáshoz nem kell várnia egy évet, írjon levelet és jelentkezzen a klubba a boboclub@freemail.hu címen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.