Közélet

Az év végéig lesz egyirányú a Vásárhelyi Pál utca + FOTÓK

Az év végéig lesz egyirányú a Vásárhelyi Pál utca + FOTÓK

2012. augusztus 7., kedd
Az év végéig lesz egyirányú a Vásárhelyi Pál utca + FOTÓK

Végig terelőtáblák fogadják a közlekedőket a Bakay Nándor utcától a Kenyérgyári útig a Kálvária sugárút felé. Hétfőn elkezdődtek az útépítési munkálatok, s várhatóan karácsonyig nem lehet a Kálvária felől behajtani a szakaszra.

A Vásárhelyi Pál utcában kétszer két forgalmi sáv épül a Bakay Nándor utca és a Kenyérgyári út közötti szakaszon. A felújítási munkálatok és a rókus-móravárosi főgyűjtő csatorna továbbépítését a Colas Út Zrt. végzi el 564 millió forintért. Kerékpársávot is kialakítanak és buszmegállókat építenek. „Az egyirányú forgalom az építés teljes időszaka alatt érvényben lesz a forgalmi sáv időszakos eltolásával” – tájékoztatta portálunkat

Csufor Sándor

, a kivitelezést végző Colas Út Zrt. kelet-magyarországi területi igazgatója. Hozzátette, karácsonyra kell elkészülniük a munkálatokkal. Torlódások kialakulására lehet számítani, ezért, aki teheti, kerülje el ezt az útszakaszt. Az érintett keresztutcák megközelíthetősége lehetőség szerint végig megmarad. Négy buszjárat útvonala azonban módosul a munkálatok idejére, Móraváros irányban az érintett szakaszon levő két autóbuszmegálló továbbra is üzemelni fog. Másik irányba terelőútvonalon közlekedik a 13, 13A és a 90, 90F jelzésű járat.

A forgalmi rend változásáról itt tájékozódhat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.