Közélet

Átalakult az NFÜ honlapja

Átalakult az NFÜ honlapja

2012. április 29., vasárnap
Átalakult az NFÜ honlapja

Átalakult a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) honlapja, változott a megjelenés, a tartalmak elhelyezése a felhasználók tájékozódásának megkönnyítésére.

Az NFÜ tájékoztatása szerint a www.nfu.hu honlap tartalma megmaradt, az eddig elérhető hírek, adatok, információk továbbra is megtalálhatók. Változás, hogy a címoldal felső részén megjelenő zöld sávban a pályázók számára legfontosabb funkciók érhetők el. A menürendszert érintő átalakítás nyomán az oldal tetején, egymás mellett találhatók a pályázóknak szóló elemek, valamint a sajtó blokk. A bal oldali menüben az intézményrendszer számára fontos tartalmak jelennek meg. A pályázati közleményeket továbbra is a címoldalon találhatják meg az érdeklődők. Az NFÜ megújult honlapján a szakmai információk, míg az Új Széchenyi Terv weboldalán a lakosság tájékoztatásához felhasznált kreatív- és háttéranyagok lesznek elérhetőek hamarosan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.