Közélet

Szimpátiafelvonulás a kormányért Szegeden

Szimpátiafelvonulás a kormányért Szegeden

2012. január 11., szerda
Szimpátiafelvonulás a kormányért Szegeden

Magyarország függetlenségét, az alaptörvény védelmét és a kormány intézkedéseit támogató szimpátiafelvonulást és nagygyűlést tartanak szombat délután Szegeden.

"Ne bántsd a magyart!" címszóval szervez demonstrációt a Magyar Megmaradás Közössége, a Polgári Körök és a Szegedi Gondolkodó Magyarok Közössége január 14-én, szombaton 15.30-tól. Elsősorban Magyarország függetlensége, az új alaptörvény és a kormány intézkedései mellett szeretnének kiállni a rendezvény szervezői egy szimpátia felvonulással. A menet a Dugonics térről indul, innen a Kárász utcán áthaladva a Klauzál térre mennek a demonstrálók, ahol egy nagygyűlést tartanak. A rendezvényen beszédet mond

Csurka István

is. Kormányt támogató civil szervezetek tartanak demonstrációt Budapesten is. A kormány intézkedései mellett kiálló civilek január 21-én, szombaton a Hősök terén találkoznak, onnan mennek az Országházig. A résztvevőket arra kérik, hogy mécsest vagy gyertyát, illetve nemzeti színű zászlót hozzanak magukkal, valamint öltsék fel legszebb ruhájukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.