Közélet

Salsával és punkzenével köszöntsük az új évet!

Salsával és punkzenével köszöntsük az új évet!

2011. december 29., csütörtök
Salsával és punkzenével köszöntsük az új évet!

Retro diszkóval, riói karnevállal és utcabállal is köszönthetjük az új évet Szegeden. Számos szórakozóhely és étterem készül programokkal az év utolsó napján, mi is utánajártunk, hogy hol érdemes búcsút vennünk a 2011-es évtől.

Úgy tartja a mondás: amilyen az újév napja, olyan lesz utána az egész esztendő is. Ehhez tartva magunkat vidáman, jó kedvvel kell hát búcsúztatnunk az évet, barátainkkal, szeretteinkkel ünnepelve. Szegeden is számos lehetőség kínálkozik az ünneplésre és kikapcsolódásra, ízlés szerint salsával, punkkoncerttel, vagy akár retro muzsikával is köszönthetjük 2012-őt.

Utcabál és ska zene a Széchenyi téren

Pénztárcabarát megoldás a Szegedi Városkép Kft.

Széchenyi térre tervezett ünnepsége

. A rendezvény este fél nyolckor a Jack Danimals zenekar koncertjével indul, majd őket követi a Pont4 zenekar 21 órától. Az est sztárvendége a Pannonia Allstars Ska Orchestra (PASO) lesz, ők este 11 órától egészen az éjféli tűzijátékig húzzák a talpalávalót. Aki bírja, reggelig mulathat az Útközband utcabálján is. Az IH Rendezvényközpont salsával, karaokeval és retro muzsikákkal búcsúztatja az évet. A belépőjegyet már 2900 forintért is megválthatjuk, de 7500 forintért már bőséges, svédasztalos vacsorával is megvendégelnek minket. Továbbá a 150 km-től távolabbról érkezők kedvezményesen válthatják meg jegyüket. Az étlapon a hideg előételek mellett többek között sertéspörkölt, párolt marhaszelet, malacsült és gratinírozott csőben sült kerti zöldségek is szerepelnek.

DJ pult és kakastaréj

A JATE Klub, és a Garaboncziás borozó kimondottan a fiatalokat célozta meg szilveszteri programkínálatával. Előbbi este 10 órától várja az ünneplőket, a nemrég felújított és régi helyére visszaköltözött egyetemi klubban DJ. Gesbin és DJ. Bende Gábor keveri a zenét. Tombolasorsolást is tartanak, ahol értékes ajándékok kerülnek szétosztásra. Megszokott hangulatában zárja az évet a Garaboncziás is. A borozó gyakori vendégei underground és punkzenekarok, ebben a szellemiségben lép fel szombat este többek között a Monsieur Pussycat, a HétköznaPI CSAlódások, a Yellow Spots és a Nemulass zenekar. Elővételben 2500 forintért válthatunk jegyet az őrjöngésre (plusz 500 forintért vacsora is jár a jegy mellé), a helyszínen pedig 3000 forint a belépő.

Caramel a Port Royal vendége

Bőséges vacsorával, pezsgővel és pálinkakóstolóval várja vendégeit a Port Royal vendéglő szilveszterkor. 11900 forint azt egész estés belépő, de a 22 óra után érkezők 5950 forintért is - mindkét árban benne van az újévköszöntő vacsora, a pezsgő és a hajnalig tartó buli, melyet két szinten tartanak. A pince étteremben DJ. Lazarus tart retro diszkót, a földszinten pedig Coco Bongo lesz a hangulatfelelős. Az este sztárvendége a Megasztár című tehetségkutató műsorból megismert

Caramel

lesz, aki éjféltől ad majd koncertet a vendégeknek.

Riói hangulatot teremt szilveszteri előadásával a Szegedi Nemzeti Színház. A Nagyszínházban 30-án este hét órától, valamint 31-én este öt és nyolc órától a zenéé a főszerep. A Showder Band zenészeivel élőzenekarral szólalnak meg a latin-salsa ritmusok, majd a Sun City Singers énekel autentikus vokálokat a közönségnek. A show látványos táncbetéteit a színház 8 fős tánckara teszi teljessé, akik igazi karneváli hangulatot varázsolnak a színpadra. A programokhoz jó szórakozást, és sikerekben gazdag, boldog új évet kíván a SZEGEDma!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.