Közélet

Tisztújítás a Fidesz Csongrád Megyei Ifjúsági Tagozatában

Tisztújítás a Fidesz Csongrád Megyei Ifjúsági Tagozatában

2011. augusztus 26., péntek
Tisztújítás a Fidesz Csongrád Megyei Ifjúsági Tagozatában

Göblyös Dávid a Fidesz Csongrád Megyei Ifjúsági tagozatának új elnöke, miután a tagság egyhangú szavazással mellette döntött, tudtuk meg a kormánypárt sajtóközleményéből.

Az újonnan megválasztott elnök kiemelte az ifjúság jelentőségét a közéletben, ahol megfelelő helyre kell kerülnie az ifjú korosztálynak és annak véleményének. A következő két év az újjászervezés időszaka lesz, az új elnök szerint a jövőben a szervezet megfelelő javaslatokkal tud élni a döntéshozók felé. "Az Ifjúsági Tagozatban hisszük, hogy hihetetlen igény van a fiatal közösségekre és a generációnkban való összefogásra, amelyek segítségével mindannyian fejlődhetünk. Örülünk annak, hogy nekünk megadatik egy olyan közösség részének lenni, amely tele van tenni vágyó fiatalokkal, akik az utóbbi években nem találták egymást de most mindannyian tesznek azért, hogy ez a jövőben ne így legyen" - jelentette ki Göblyös Dávid.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.