Közélet

LMP: MDF-SZDSZ, avagy milyen ne legyen a politika

LMP: MDF-SZDSZ, avagy milyen ne legyen a politika

2010. január 21., csütörtök
LMP: MDF-SZDSZ, avagy milyen ne legyen a politika

Csak a pénz tartja össze az eddig egymást folyamatosan támadó, mára teljességgel hitelét vesztett két pártort – idézi a Lehet Más a Politika (LMP) közleményét a mandiner.hu.

Az MDF-SZDSZ affér pontosan bemutatja, milyennek nem kellene lennie a politikának – fogalmazott az LMP szóvivője.

Schiffer András

szerint a két párt politikusainak egyetlen közös vonása, hogy az elmúlt évek során valamennyien elveszítették politikai hitelüket. A pénzért bármire képes pártok politikai receptje a következő: „Végy egy lejárt szavatosságú közgazdászt, adj hozzá két egymást korábban mélységesen utáló pártot, pár befolyásos szponzort és nevezd el Demokratikus Centrumnak!”

Bokros Lajos

a kampány finanszírozása érdekében lényegében kiárusítja az MDF-et – áll a közleményben. A nyitás politikáját nem a bukott politikai elit túléléséért, hanem az állampolgárok minél aktívabb közéleti szerepvállalásáért kell meghirdetni – szögezte le a Lehet Más a Politika, melynek képviselői olyan demokráciáért szállnak síkra, ahol az emberek bekapcsolódhatnak az őket érintő önkormányzati, kormányzati és hatósági döntéshozatalba és ellenőrizhetik is ezeket a folyamatokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.