Illegális bevándorlás

Ismét balesetezett egy embercsempész, Kiskunfélegyháza mellett borult fel

Ismét balesetezett egy embercsempész, Kiskunfélegyháza mellett borult fel

2023. augusztus 20., vasárnap
Ismét balesetezett egy embercsempész, Kiskunfélegyháza mellett borult fel

A szolgálatot teljesítő rendőrök szombaton Ásotthalom, Mórahalom, Röszke és Ruzsa közigazgatási területén 413 határsértőt tartóztattak fel, országosan pedig 490-et. A határzárnál 419 illegális határátlépést gátoltak meg, amelyből az összes eset vármegyénk határszakaszán történt.

Az M5-ös autópálya 125. kilométerénél, 14 óra 20 perckor rendőri ellenőrzés alá akartak venni egy járművet, azonban az megpróbált elmenekülni. A jármű 37 éves grúz vezetője Kiskunfélegyháza térségében, az 5402-es számú úton elvesztette uralmát járműve felett és felborult. A baleset során személyi sérülés nem történt. A személygépkocsiban a sofőrön kívül 6 személy utazott, akik magukat afgán állampolgárnak vallották.

16 óra 50 perckor az 55-ös számú főúton, Ásotthalom közigazgatási területén egy grúz férfi által vezetett személygépkocsit vontak ellenőrzés alá a járőrök. A járműben a sofőrön kívül 8, magukat török állampolgárnak valló illegális migráns utazott.

Hajnalban az M1-es autópályán egy török embercsempészt fogtak el, aki 16, magát szír és 13, magát marokkói állampolgárnak valló illegális migráns utazott.

https://szegedma.hu/2023/08/arokba-hajtott-egy-menekulni-probalo-embercsempesz-morahalom-kozeleben

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.