Hírzóna

Fontos bejelentéseket tesz hétfőn a kormány

Fontos bejelentéseket tesz hétfőn a kormány

2024. július 6., szombat
Fontos bejelentéseket tesz hétfőn a kormány

Hétfőn tartja a következő Kormányinfót Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő.

 

Hétfőn 9 óra 30 perctől Kormányinfót tartanak "Mit miért tesz a kormány" címmel. 

A benzináremelkedésbe való beavatkozásról, valamint a reptéri késések és anomáliák felszámolásáról tehetnek bejelentéseket.

A kormány szerint a reptéren méltatlan helyzetek, gyalázatos körülmények alakultak ki, amelyeket családok és turisták százainak kellett elszenvedniük. Így a Nemzetgazdasági Minisztérium közleménye szerint Orbán Viktor miniszterelnök elvárásainak megfelelően Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter a helyzet mielőbbi felszámolása érdekében berendelte a HungaroControl vezetőjét, és arra fogja kérni, hogy azonnal készítsen intézkedési tervet a kialakult anomáliák kezelése érdekében.

Mindemellett az üzemanyag drágulás miatt a kormány azonnali lépéseket sürget, különben beavatkozik.

A hétfői Kormányinfó az első lesz azóta, hogy Magyarország július 1-jével átvette a tagállamok szakminisztereiből álló Európai Unió Tanácsának soros elnökségét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.