Szeged

Dobogós helyezést értek el a vármegyei rendőrök

Dobogós helyezést értek el a vármegyei rendőrök

Dobogós helyen zárta a rendőr háromtusa bajnokságot vármegyénk csapata.

Márton Andrea
3 órája
Fotó: police.hu
Dobogós helyezést értek el a vármegyei rendőrök

Az elmúlt évek hagyományához híven idén is megrendezték az Országos Rendőr Háromtusa Bajnokságot, amelyet a Készenléti Rendőrség szervezett. A versenyt a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapata dobogós helyen zárta, ami a felkészültségük és teljesítményük eredménye.

Fotó: police.hu. 

 

A verseny három részből állt: egy vezetéstechnikai pálya, gépjárműtolással nehezített futás és lövészeti feladatok. A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságot Veprik Zita rendőr ezredes, Nándori Árpád és Horváth Zoltán rendőr zászlósok, valamint Kis Máté Olivér rendőr törzsőrmester képviselték.

A vármegye versenyzői vegyes párosban első, férfi párosban második, míg csapatszinten szintén második helyezést értek el. Ezzel a teljesítménnyel a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság méltán öregbítette a vármegye hírnevét a verseny során.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.