Hírzóna

Pénteken egy migráns sem jutott be a vármegyénkbe

Pénteken egy migráns sem jutott be a vármegyénkbe

A Csongrád-Csanád vármegyei határszakasznál azonban 32 migránst is feltartóztattak

4 órája
Pénteken egy migráns sem jutott be a vármegyénkbe

A szolgálatot teljesítő rendőrök 2024. augusztus 16-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 5 határsértőt tartóztattak fel és 36 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Bács-Kiskun vármegyében a járőrök 1 esetben összesen 5 határsértőt tartóztattak fel  Kelebia közigazgatási területén.

A feltartóztatott illegális migránsok ellenőrzésük során török állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Az elmúlt 24 órában a rendőrök Csongrád-Csanád vármegyében összesen 2 esetben 32 főt, Bács-Kiskun vármegyében 2 esetben 4 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Magyarország területén az elmúlt 24 órában tiltott határátlépés miatt 8 embert fogtak el, közokirat-hamisítás miatt 6 ember ellen indult büntetőeljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.