Hírzóna

Ittas férfi fulladt meg a sándorfalvi strandon

Ittas férfi fulladt meg a sándorfalvi strandon

Szegedi búvárok találtak rá

3 órája
Ittas férfi fulladt meg a sándorfalvi strandon

Vízbe fulladt egy férfi szombaton egy Sándorfalva melletti strandon - közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A közlemény szerint szombaton délután 4 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy a Nádastó Szabadidőparkban, az élővízi strandon családtagjai egy férfit keresnek, aki korábban a vízben úszott. A helyszíni egységek megkezdték a tó átvizsgálását, és fél nyolckor megtalálták a vízben a keresett férfi holttestét.

A kutatásban résztvevő Szegedi Vízimentő és Tűzoltó Szakszolgálat a közösségi oldalán azt írta, munkatársaikat a katasztrófavédelem műveletirányítása riasztotta Sándorfalvára egy fürdőhelyen eltűnt személy keresésére. A helyszínre két búváruk vonult ki, akik a tűzoltókkal együtt keresték az eltűntet. A holttestet egyik búváruk találta meg, miután tűzoltók szonárja jelezte az elmerült férfit.

Bejegyzésükben felhívták arra is a figyelmet, hogy az áldozat nagyon ittas állapotban ment a vízbe.

Nem tudjuk elégszer kérni és hangoztatni, hogy ittassan ne menjen senki sem fürdőzni, sem úszni

- figyelmeztettek.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.