Hírzóna

Eszméletlen nőt lopott meg egy hódmezővásárhelyi férfi

Eszméletlen nőt lopott meg egy hódmezővásárhelyi férfi

Jogerősen elítélték

3 órája
Eszméletlen nőt lopott meg egy hódmezővásárhelyi férfi

A Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség gyorsított eljárás keretében bíróság elé állította azt a férfit, aki egy padon fekvő nőt lopott meg.

A vádfeljegyzés szerint a sértett alapbetegsége miatt eszméletét vesztve feküdt 2024. június 30. napján egy hódmezővásárhelyi utcában levő padon. A vádlott kihasználva sértett állapotát mellé lépett és ellopta 30 ezer forintját. A férfi a pénzből mintegy 3 ezer forintot felélt, a többit a rendőrség lefoglalta.

Az ügyészség a férfit védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett kifosztás bűntettével vádolta és őt gyorsított eljárás keretében bíróság elé állította.

A Hódmezővásárhelyi Járásbíróság az ügyészi indítvánnyal egyezően bűnösnek mondta ki a vádlottat és 6 hónap, végrehajtásában 2 év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte. A bírtóság ítélete jogerős.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.