Hírzóna

Sok napsütésre van kilátás

Sok napsütésre van kilátás

2024. június 7., péntek
Sok napsütésre van kilátás

A napsütést időnként nyugatról kelet felé haladó vastagabb felhőtömbök zavarják, emellett erőteljes lesz a gomolyfelhő-képződés is.

 

Többfelé számíthatunk záporra, zivatarra, viszont elsősorban a délkeleti, déli tájakon jelentősebb terület maradhat szárazon. A zivatarokat viharos széllökés kísérheti, az időközben egyre többfelé északnyugatira forduló szél nagyrészt mérsékelt marad.

Szegeden a legmagasabb nappali hőmérséklet 30 és 33 fok között valószínű. Késő estére 18 és 23 fok közé hűl le a levegő.

A mai napon fronthatás nem terheli szervezetünket. A nappali felmelegedés tovább erősödik, több helyen előfordulhat zápor, zivatar. A meleg, zivataros időben fülledtté válhat a levegő. Sokaknál jelentkezhet fejfájás, nyugtalanság, a légúti betegeknél nehézlégzés. Az arra érzékenyeknél álmosságérzet és nagyfokú fáradékonyság jelentkezhet. Jelentősebb egészségügyi panasz esetén (fulladás, légszomj) kérjen orvosi segítséget!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.