Hírzóna

35 migráns ellen intézkedtek a hatóságok

35 migráns ellen intézkedtek a hatóságok

2024. június 28., péntek
35 migráns ellen intézkedtek a hatóságok

A szolgálatot teljesítő rendőrök csütörtökön összesen 14 határsértőt tartóztattak fel és 21 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Csongrád-Csanád vármegyében, 2 esetben összesen 14 határsértőt tartóztattak fel Ásotthalom, közigazgatási területén.  

A feltartóztatott illegális migránsok ellenőrzésük során török és sri-lankai állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos -magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Az elmúlt 24 órában Csongrád-Csanád vármegyében, 4 esetben 21 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Magyarország területén az elmúlt 24 órában tiltott határátlépés miatt 1 embert fogtak el, embercsempészés miatt nem indult büntetőeljárás.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.