Hírzóna

Húsz éves a Spar saját húsüzeme

Húsz éves a Spar saját húsüzeme

2024. április 19., péntek
Húsz éves a Spar saját húsüzeme

A Regnum a magyarországi Spar saját húsüzeme. A cég elsőként és egyedüliként hozott létre ilyet az élelmiszer-kiskereskedelmi láncok közül. Az elmúlt két évtized során komoly fejlődésen ment keresztül a vállalat, több mint nyolcmilliárd forintot fordítottak fejlesztésre.

 

Ezzel már az indulási húsmennyiség százhúszszorosát állította elő a tavalyi évben a több mint háromszázhatvan munkavállaló. Az üzemben magasan képzett szakemberek dolgoznak.

A forgalmazott termékeik között kiváló minőségű sertés- és marhatőkehúsokat, valamint ezekből az alapanyagokból készült húskészítményeket is találhatunk. Sajtszeleteléssel és oktatási központtal szintén bővült a bicskei húsüzem, ahol szigorú minőségbiztosítási rendszert vezettek be. Korszerűen felszerelt laboratóriumukban minden terméküket ellenőrzik, ezek a legszigorúbb higiéniai és minőségi követelményeknek egyaránt megfelelnek – számolt be róla a Hír TV, amelynek stábja egy exkluzív gyárlátogatáson is részt vett a bicskei húsüzemben:

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.