Hírzóna

Egy szegedi lakópark garázsában tárolt 300 millió forint értékű drogot

Egy szegedi lakópark garázsában tárolt 300 millió forint értékű drogot

2024. április 9., kedd
Egy szegedi lakópark garázsában tárolt 300 millió forint értékű drogot

A Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség vádat emelt azzal a férfivel szemben, aki egy szegedi lakópark garázsában tárolta a kereskedésre szánt kábítószereket.


A vádlott a megélhetését kábítószer kereskedelemből biztosította. Ebből a célból a férfi egy szegedi társasházban bérelt egy mélygarázst, ott leparkolt egy autót és abban tárolta az anyagot, onnan vette magához az aktuálisan eladásra szánt mennyiséget. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai 2022. december 29. napján megtartott akciójukban éppen egy ilyen alkalommal ütöttek rajta a vádlotton. A garázsban a rendőrök megtaláltak és lefoglaltak többezer kábítószer tartalmú tablettát, közel 5 kilogramm marihuanát, több száz gramm kokaint, kábítószer csomagolásához szükséges anyagokat, mérleget. 

A drogok piaci értéke meghaladta a 300 millió forintot.

Az ügyészség a vádemeléskor letartóztatásban levő, többszörös visszaeső vádlottat jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésével vádolja. A vádlott bűnösségéről a Szegedi Törvényszék fog dönteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.