Hírzóna

Borongós, szeles vasárnap

Borongós, szeles vasárnap

Márton Andrea
2024. április 21., vasárnap
Borongós, szeles vasárnap

A kezdeti naposabb időt követően egyre több felhő lesz felettünk. Elszórtan valószínű zápor, néhol zivatar. Záporoktól, zivataroktól függetlenül megerősödik, néhol viharossá fokozódik a szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 15 fok között alakul. Késő estére 7 és 10 fok közé csökken a hőmérséklet.

Gyenge hidegfronti hatás terheli szervezetünket. A megfigyelések szerint ilyenkor a szív-és érrendszeri betegeknél mellkasi fájdalom, vérnyomás-ingadozás jelentkezhet, valamint a stroke kialakulásának kockázata is magasabb lehet. A frontra érzékenyeknél általános tünetként fejfájás, vérnyomás-ingadozás, szédülés jelentkezhet, valamint az epileptiform rosszullétek gyakorisága is megnőhet, a krónikus betegségek tünetei (ízületi fájdalmak stb.) is felerősödhetnek.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.